Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσγειώνεται στην Ευρώπη το Samsung Galaxy A40

*
Το Samsung Galaxy A40 έρχεται με Super AMOLED οθόνη 5.9 ιντσών και ανάλυση Full HD+, ενώ μέσα του διαθέτει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, διαθέτοντας και microSD θύρα για να προσθέτετε μέχρι και 512GB χώρου, ενώ, μέσα του βρίσκεται το Exynos 7885 chipset. Παρουσιάζεται σαν μια εναλλακτική, φθηνότερη επιλογή του Galaxy A50 και βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από το Galaxy A30. Στην πλάτη του έχει διπλή κάμερα, 16MP και 5MP, μαζί με μια μπροστινή, selfie κάμερα 25MP. Τέλος, έχει 3.100 mAh μπαταρία, ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος και τρέχει Android Pie κάτω από OneUΙ τα οποία διευκολύνουν τη ζωή σας και κάνουν ακόμα πιο χρήσιμο το κινητό σας. Η τιμή του ανέρχεται στα €249 και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, Μαύρο, Μπλε, Κοραλί και Λευκό με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τις 10 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*